Yritys

Porin Konttorihuolto Oy on perustettu vuonna 1974, jolloin työt keskittyivät kirjoitus-, lasku-, kopio- ja rahankäsittelykoneiden huoltoon ja korjaukseen. Analogisen maailman muuttuminen digitaaliaikaan on muuttanut toimintaamme suuresti. Ajan kuluessa työt ja laitteet ovat muuttuneet täysin, eikä ensimmäisten vuosikymmenten aikaisia laitteita enää operoida.

Nykyisin olemme keskittyneet korjaamaan ja asentamaan yhteistyökumppaneidemme koneita Satakunnan alueella. Rahankäsittelylaitteita maahantuova Intermarketing Oy on ollut mukana yrityksen alusta asti. Vuonna 1983 Thomeko Oy toi mukanaan vaakat, pesukoneet ja leikkelekoneet. 1990-luvun alkupuolella toiminta laajentui Pan-Oston Oy:n kassapöytiin, sisääntuloportteihin ja lasiseinäkkeisiin. Bevesys Oy:n pullonpalautuskoneiden toiminnasta olemme vastanneet vuodesta 2001 alkaen.

Tervetuloa uusille sivuillemme.

Kevät on mukavaa aikaa. Lumen sulaminen saa ajatukset jo kesän rientoihin. Päivitämme sivuillemme lisää kuvia ja tietoa jo lähiaikoina. Palvelut-sivulta pääset yhteistyöyritystemme omille kotisivuille, josta löytyy runsaasti tietoa laadukkaista tuotteista ja palveluista.